Ron 4 Music Education staat voor kwaliteit, maar heeft het plezier in het musiceren hoog in het vaandel staan. Ron 4 Music Education wordt gerund door Ron van Vuuren.

Logo Ron 4 Music.
Foto: Website Ron 4 Music

Jij wilt drummen? Zoals je weet is muziek maken, en daarbij drummen in het bijzonder, een geweldig lekkere hobby. Drummers leven zich echt uit. Daarom is het de manier om stress letterlijk van je af te slaan en lichaam en geest te ontspannen. Stel je voor dat je thuis komt na een dag hard werken, je jouw hoofdtelefoon opzet, je ogen sluit en jezelf vervolgens een uurtje door je favoriete muziek heen slaat. Reken maar dat je daarna weer even een ander mens bent!  Een probleempje: drummen moet je wel leren! Om het drummen onder de knie te krijgen, klopte je vroeger aan bij de gemeentelijke muziekschool. Sinds jaren bestaat er ook een meer flexibele methode om wegwijs te raken in de wereld van het drummen; namelijk die via het particuliere onderwijs dat bij Ron 4 Music Education te volgen is.

HaFaBra Slagwerklessen!
Wanneer je echt slagwerker wilt worden achter een orkest! Daarvoor heeft De Slagwerkgarage een lesprogramma ontwikkeld, wat speciaal gericht is op HaFaBra Orkesten (Harmonie, Fanfare en Brassband). Dit houdt in dat er extra aandacht besteed wordt aan snaredrum, drumstel, melodisch slagwerk, pauken, percussie en de benodigde theoretische kennis.  Het programma wordt speciaal toegespitst op het orkest waarvan de leerling lid is en sluit aan bij het nieuwe raamleerplan HaFaBra Slagwerk.

®Tekst Website Ron 4 Music

Bezoektip

Ron 4 Music Education
Slagwerk, Lessen en Workshops

Voor meer informatie en lestarieven verwijzen wij u naar
www.ron4musiceducation.nl