De Slagwerkgarage is op 1 maart 2010 gestart door Ron van Vuuren en Gijsbert van Rijswijk. Samen zijn de heren goed voor meer dan 55 jaar slagwerkervaring in het verenigingsleven.

Drumstel van de Slagwerkgarage.
Foto: Facebookpagina de Slagwerkgarage

Reparatie, revisie en onderhoud
De Slagwerkgarage is gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van slagwerkinstrumenten. Denk hierbij aan een paukenrevisie, het stemmen van een concerttrom of het repareren van een basdrum. De Slagwerkgarage staat open voor de meest uiteenlopende verzoeken tot reparatie en is niet beperkt tot het standaard instrumentarium.

De Slagwerkgarage komt langs om te inventariseren wat de mogelijkheden zijn voor uw instrumentarium en brengt dan een advies uit met meerdere opties. Hierna wordt een vervolgafspraak ingepland om de werkzaamheden (indien gewenst op locatie) uit te voeren.

Nieuwe en gebruikte slagwerkinstrumenten
De Slagwerkgarage heeft een groot aanbod aan nieuwe en gebruikte instrumenten voor orkesten, slagwerkers en drummers. In de showroom zijn de instrumenten te bezichtigen en te proberen. Het is ook mogelijk dat De Slagwerkgarage de instrumenten op locatie komt demonstreren met daarbij horend advies.

Lessen en workshops
Voor informatie over slagwerklessen en workshops verwijzen wij u naar Ron 4 Music Education.

®Tekst Website Slagwerkgarage

Bezoektip

De Slagwerkgarage
Showroom
Hoefpad 2, 4288 JJ Uitwijk

Geopend: Donderdag 09:00–17:00

Voor meer informatie verwijzen wij u naar
www.deslagwerkgarage.nl