Reinier Korver, fervent liefhebber van het orgel en gepassioneerd organist, componist, dirigent en muziekleraar. Hij neemt u graag mee op reis in de orgelwereld en hoopt dat u dit bijzondere instrument net zo veel leert waarderen als hij dat doet.

Reinier Korver
Foto: Website het Kontakt

Muziek maken is geweldig. Wat is er nu mooier dan met eigen handen een prachtig geluid voort te kunnen brengen? Zeker wanneer het om zo’n machtig instrument als een orgel gaat, waarbij zowel het volume als het spectrum aan klanken ongekend groot zijn. Er is ontzettend veel mogelijk door orgel te leren spelen, van zeer klassieke kerkmuziek tot de meest moderne melodieën.

En juist omdat muziek zo leuk is, vindt Reinier het belangrijk dat muziekles ook leuk is. Het moet geen verplichte opgave zijn om te oefenen en niemand zou met tegenzin naar les moeten gaan. Tijdens zijn piano- of orgelles is er dan ook altijd ruimte voor ontspanning in combinatie met hard werk. Actief bezig zijn en gezelligheid gaan bij hem hand in hand. Zo krijgen leerlingen een positief beeld van muziekles en gaan zij met sprongen vooruit!

®Tekst website Reinier Korver

Reinier Korver Musicus
Muziekles, jeugd en volwassenen
Kruisstraat 65b, 4251 CV Werkendam

Voor meer informatie en lestarieven bezoek
www.reinierkorver.nl
06 – 42234542