Muziekschool Sleeuwijk wil graag een podium bieden voor iedereen met een passie voor muziek, ongeacht muziekstijl, cultuur en leeftijd, en tevens de mogelijkheid bieden kennis te maken met andere muzikanten.

Stoere jongens zingen.
Foto: Website Muziekschool Sleeuwijk

Muziek is voor iedereen! Muziekschool Sleeuwijk wil dit aan zoveel mogelijk mensen introduceren, door middel van een vol middag- en avondprogramma met een divers aanbod van muzieklessen. Spelen met bladmuziek aanleren kan iedereen. Het doel van Muziekschool Gorinchem is het vergroten van de creativiteit en muzikaliteit, het verbeteren van de techniek en het ontwikkelen van passie en zelfvertrouwen, zowel tijdens een optreden als in het dagelijks leven.

“Samen met een zorgvuldig gekozen team van docenten willen wij zorg dragen voor kwaliteit in onze lessen en een goede begeleiding voor onze leerlingen. Een plek waar passie, gezelligheid en creativiteit samengaan in het ontwikkelen van een eigen identiteit, jouw muziekschool.”

ACTIVITEITEN

Muziek is leuk en moet leuk blijven, maar Muziekschool Sleeuwijk ziet graag groei bij leerlingen. Daarom organiseert Muziekschool Sleeuwijk door het jaar heen diverse evenementen, zoals een jaarlijks eindoptreden en workshops van professionele en internationaal bekende gastdocenten. Voor alle leerlingen met bijzonder veel talent en doorzettingsvermogen bieden wij auditie-trainingen aan. Tijdens deze auditie-trainingen worden de leerlingen klaargestoomd om mee te doen aan wedstrijden, battles en demo’s.

Met een vol muziekprogramma van maandag- tot en met vrijdagavond en een gemotiveerd en professioneel team van muziekdocenten is Muziekschool Sleeuwijk klaar om de passie voor muziek te delen met Sleeuwijk en omstreken!

®Tekst Muziekschool Sleeuwijk

Bezoektip

Muziekschool Sleeuwijk
Muziek, Zang en Jeugd

Nanningh Keyserstraat 2, 4254 EP in Sleeuwijk

Voor meer informatie en tarieven verwijzen wij u naar www.muziekschoolsleeuwijk.nl

Bezoektip

Fort Altena
Bar en terras
Tol 8, 4251 PX Werkendam
Geopend: Elke dag 11:30–21:00. Ma, di gesloten
www.fortaltena.nl
0183 – 301 329