Muziekschool Hank wil graag een podium bieden voor iedereen met een passie voor muziek, ongeacht muziekstijl, cultuur en leeftijd, en tevens de mogelijkheid bieden kennis te maken met andere muzikanten.

Vioolles.
Foto: Website Muziekschool Hank

Muziek is voor iedereen! Muziekschool Hank wil dit aan zoveel mogelijk mensen introduceren, door middel van een vol middag- en avondprogramma met een divers aanbod van muzieklessen. Spelen met bladmuziek aanleren kan iedereen. Het doel van Muziekschool Hank is het vergroten van de creativiteit en muzikaliteit, het verbeteren van de techniek en het ontwikkelen van passie en zelfvertrouwen, zowel tijdens een optreden als in het dagelijks leven.

“Samen met een zorgvuldig gekozen team van docenten willen wij zorg dragen voor kwaliteit in onze lessen en een goede begeleiding voor onze leerlingen. Een plek waar passie, gezelligheid en creativiteit samengaan in het ontwikkelen van een eigen identiteit, jouw muziekschool.”

ACTIVITEITEN

Muziek is leuk en moet leuk blijven, maar Muziekschool Hank ziet graag groei bij leerlingen. Daarom organiseert Muziekschool Hank door het jaar heen diverse evenementen, zoals een jaarlijks eindoptreden en workshops van professionele en internationaal bekende gastdocenten. Voor alle leerlingen met bijzonder veel talent en doorzettingsvermogen bieden wij auditie-trainingen aan. Tijdens deze auditie-trainingen worden de leerlingen klaargestoomd om mee te doen aan wedstrijden, battles en demo’s.

Met een vol muziekprogramma van maandag- tot en met vrijdagavond en een gemotiveerd en professioneel team van muziekdocenten is Muziekschool Hank klaar om de passie voor muziek te delen met Hank, Dussen en omstreken!

®Tekst Website Muziekschool Hank

Bezoektip

Muziekschool Hank
Muziek, Zang en Jeugd

Steurstraat 3, 4273 EN Hank

Voor meer informatie en tarieven verwijzen wij u naar www.muziekschoolhank.nl