Muziekvereniging Excelsior te Genderen is opgericht in 1933 en bestond toen uit alleen een fanfare orkest. Anno 2021 bestaat de muziekvereniging uit 5 onderdelen: de fanfare, het fanfare opleidingsorkest, de slagwerkgroep, de jeugdgroep slagwerk en de Ertepikkers.

Excelsior Genderen.
Foto: Aangeleverd door Muziekvereniging Excelsior

Onze vereniging heeft leden in verschillende leeftijdscategorieën,  die allemaal de verbinding met elkaar zoeken, dat maakt onze vereniging tot een “ warme familie “.  De jeugd heeft de toekomst, zo ook bij Excelsior, er wordt de flink geïnvesteerd om zoveel mogelijk jeugd te laten spelen, we mogen trots zijn dat onze vereniging aardig wat jeugdleden heeft. Deze zijn enorm gemotiveerd en enthousiast.

Vanaf 7 jaar is iedereen van harte welkom bij muziekvereniging Excelsior!

Als je lid wordt van Excelsior en je hebt nog geen A-muziekdiploma, ga je eerst op les. Als je je A-muziekdiploma hebt gehaald en je kunt al aardig muziek maken, is het mogelijk om muziek te maken bij de fanfare of slagwerkgroep.  Excelsior staat altijd open voor nieuwe aanwas, ook mensen die ooit een muziekinstrument bespeelt hebben en het weer op willen pakken, zijn van harte welkom.

®Tekst aangeleverd door Muziekvereniging Excelsior

Bezoektip

Muziekvereniging Excelsoir
Muziek, muzieklessen en jeugd
Rondendans 10, 4265 JG Genderen (repetitie locatie)

Voor meer informatie en lestarieven verwijzen wij u naar www.muziekverenigingexcelsior.nl