Fort Altena is een hele bijzondere plek, namelijk een cultureel historisch erfgoed. Een plek waar u allerlei activiteiten kunt ondernemen of gewoon lekker onder het genot van een hapje en drankje kunt genieten.

Buitenactiviteit Fort Altena
Foto: Website Fort Altena

Pal aan de A27 ligt het cultuurhistorisch erfgoed Fort Altena. Het Fort vormde onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en is destijds aangekocht door het Brabants Landschap. Hier tref je een goede Brasserie met een groot terras. En daarnaast is er alle tijd en ruimte voor bruiloften en bedrijfsevenementen. Denk daarbij aan congressen, product launches, sales kick-offs, personeelsfeesten, vergaderingen, beurzen en trainingen. Omdat het Fort over maar liefst 8 hectare buitenruimte beschikt, zijn de mogelijkheden voor teambuilding, festivals en sport vrijwel eindeloos.

Wij van het Fort willen zoveel mogelijk mensen laten genieten van deze parel in het Land van Altena. Dat doen we met respect voor enerzijds het prachtige gebouw en daarnaast kopen we onze producten bij de beste lokale leveranciers. Op die manier dragen we ons steentje bij aan de lokale economie.

®Tekst Website Fort Altena

Bezoektip

Fort Altena
Erfgoed, Cultuur, Kinderen en Terras
Tol 8, 4251 PX Werkendam
Geopend: Woensdag t.m. zondag 11:30–21:00.

Voor meer informatie, actuele openingstijden en activiteiten verwijzen wij u naar www.fortaltena.nl