Andels Fanfare Corps (kortweg AFC) is naast een gezellige dorpsfanfare ook een vooruitstrevend eerste-divisie-orkest dat is opgericht in 1893. Met deze lange geschiedenis is de vereniging diepgeworteld in het culturele leven van Andel als ook in de muzikale fanfarewereld.

Andels Fanfare Corps
Foto: Website Andels Fanfare Corps

Door het jaar heen worden aan de ene kant muzikale uitdagingen gezocht, wat is te zien in onze deelnames aan het Open Nederlands Fanfare Kampioenschap en andere mooie concerten zoals HRFSTWND, Blazen aan het Spui en het jubileumconcert voor ons 125-jarig bestaan samen met zanger Tommie Christiaan. Naast deze muzikale uitdagingen zoeken we ook vaak de samenwerking op met de Oranjevereniging in Andel voor bijvoorbeeld een jaarlijks concert genaamd MusicAel, muzikale begeleiding bij de Aubade op Koningsdag en het verzorgen van de muziek bij een dorpsmusical.

Het belangrijkste voor ons is met jong en oud plezier hebben in het maken van mooie muziek. Naast het grootorkest, is het opleiden van jonge muzikanten ook een belangrijk doel. Met onze opleiding en een jeugdorkest hopen we kinderen enthousiast te maken om een instrument te bespelen binnen een orkest.

Andels Fanfare Corps is een levendige vereniging met een mooie historie waarbij de gezelligheid en de muziek centraal staan!

®Tekst Website Andels Fanfare Corps

Bezoektip

Andels Fanfare Corps
Muziek en jeugd

Repetitie Locatie;
’t Buitenhoff Zalen & Party Centrum
Buitenlaan 1, 4281 NX Andel.

Maandagavond repetitieavond;
Jeugdorkest van 18:30 – 19:30 uur
Grootorkest van 19:45 – 22:15 uur

Mediakanalen;
Website: www.andelsfanfarecorps.nl
Facebook: AndelsFanfareCorps-Muzikant/Band
YouTube: Andels Fanfare Corps – You Tube
LinkedIn: Andels Fanfare Corps | LinkedIn
Instagram: @andelsfanfarecorps

Contact;
info@andelsfanfarecorps.nl