De muziekschool wil graag een podium bieden voor iedereen met een passie voor muziek, ongeacht muziekstijl, cultuur en leeftijd. Ook biedt de muziekschool de mogelijkheid om kennis te maken met andere muzikanten.

Muziekschool Woudrichem.
Foto: Facebookpagina Muziekschool Woudrichem

Muziek is voor iedereen! De muziekschool wil dit aan zoveel mogelijk mensen introduceren, door middel van een vol middag- en avondprogramma met een divers aanbod van muzieklessen. iedereen kan spelen met bladmuziek aanleren. Het doel van Muziekschool is het vergroten van de creativiteit en muzikaliteit, het verbeteren van de techniek en het ontwikkelen van passie en zelfvertrouwen, zowel tijdens een optreden als in het dagelijks leven.

Samen met een zorgvuldig gekozen team van docenten willen wij zorgdragen voor kwaliteit in onze lessen en een goede begeleiding voor onze leerlingen. Een plek waar passie, gezelligheid en creativiteit samengaan in het ontwikkelen van een eigen identiteit”

Activiteiten
Muziek is leuk en moet leuk blijven, maar Muziekschool  ziet ook graag groei bij leerlingen. Daarom organiseert Muziekschool door het jaar heen diverse evenementen, zoals een jaarlijks eindoptreden en workshops van professionele en internationaal bekende gastdocenten. Voor alle leerlingen met bijzonder veel talent en doorzettingsvermogen bieden wij auditie-trainingen aan. Tijdens deze auditie-trainingen worden de leerlingen klaargestoomd om mee te doen aan wedstrijden, battles en demo’s.

Met een vol muziekprogramma van maandag- tot en met vrijdagavond en een gemotiveerd en professioneel team van muziekdocenten is Muziekschool klaar om de passie voor muziek te delen!

®Tekst Website Muziekschool Woudrichem

Bezoektip

Muziekschool Woudrichem
Muziek, Zang en Jeugd

Woudrichem
Basisschool het Ravelijn
Ravelijn 1, 4285 EE Woudrichem

Voor meer informatie en tarieven verwijzen wij u naar www.muziekschoolwoudrichem.nl