Onder de naam Klassieke-Klasse-Muziek organiseert musicus Sietse van Wijgerden concerten op een hoog professioneel niveau. Muziek van alle tijden, in veelsoortige bezettingen, die ook de afgelopen 9 jaar al in uw omgeving mocht klinken.

Onderschrift verovidemque essimet renitae cusdant, ea con parum nis et aut ad quias.
Foto: Ministerie van Beeld, Hunk de Kock

Bedoeling is dat dit jaar drie concerten worden georganiseerd op wisselende originele locaties. Tevens kan er samengewerkt worden met andere kunstdisciplines.

U kunt ook programma’s verwachten met nieuwe elementen op het gebied van programmering met  creatieve presentaties. Dit jaar kunt u het volgende verwachten: de mooiste delen uit de Passies van Bach (ruim uur), een romantisch concert met een vocaal kwartet en piano (Brahms/Schubert etc.), en op de koffie met Bach: de koffiecantate en andere werken uit de Barok. Dit alles met professionele musici! Zie de concertagenda.

Musicus Sietse van Wijgerden is hij solozanger, pianist, clavecinist en dirigent van enkele top-kamerkoren.
Sietse wil vooral zo breed mogelijk programmeren en zich niet beperken tot een klein repertoire. Unieke werken worden zo voor het voetlicht gezet.

Daarnaast wil hij de muziek toegankelijker maken door contact met het publiek te maken via aanstekelijke toelichtingen op de uit te voeren muziek. Hij heeft een groot netwerk van uitstekende musici waar hij mee samenwerkt. De concerten worden ondersteund door de gemeente Altena, waar wij ze zeer erkentelijk voor zijn.

   ….MUSIC IS MEDICINE…..            

Verdere info
Klassieke klasse muziek
www.sietsevanwijgerden.com