Op 5 en 6 november kun je – Corona Volente – voor de 7e keer Theaterhoppen tijdens het unieke Woerkumse huiskamertheaterfestival.

Afbeelding aangeleverd door: Theaterhoppen

Dit jaar kun je kiezen uit 2 middagen en 1 avond, met ieder een eigen programma. Leuk voor theaterliefhebbers die een gevarieerd theateruitje willen en leuk voor als je gewoon eens kennis wilt maken met theater op een laagdrempelige manier: je bezoekt namelijk aansluitend 3 of 4 korte voorstellingen van verschillende genres. De variatie wordt door vaste Hoppers steeds goed gewaardeerd en als je nog wat onbekend bent met theater is het een handige manier om kennis te maken met verschillende vormen om te bepalen wat jou speciaal aanspreekt voor als je eens een langere voorstelling in een theater wilt bezoeken. Maar bovenal is Theaterhoppen een gezellig uitje.

Wat is Theaterhoppen?
In één avond of middag bezoek je, lopend door de Woerkumse vesting, in kleine groepen van 25 personen,  de 3 of 4 speellocaties. Waar je in de huiskamers en bijzondere locaties op aanraakafstand kunt genieten van verschillende podium-genres. Ook dit jaar is er keuze uit een gevarieerd programma met voor ieder wat wils.

Programma’s:
– zaterdagmiddag 5 november:  muzikale voorstelling, kleinkunstliedjes en toneel
– zaterdagavond 5 november: cabaret, muziek & zang, toneel en muziektheater
– zondagmiddag 6 november: geïmproviseerde musicals, toneel,       muziek/liedjes/verhaaltjes van Jules en verteltheater
Met verschillende artiesten uit het gehele land. Het gehele programma  en meer detail staat op www.theaterhoppen.nl. Daar kun je ook direct online je kaarten bestellen.

De ontvangst is bij lunchroom Gewoon Ploon, Hoogstraat 19A om respectievelijk 13 uur en 19 uur.

Kaartverkoop
Kaarten kunnen direct besteld worden via
www.theaterhoppen.nl. Wees er tijdig bij, want er zijn slechts 75 of 100 kaarten per dagdeel beschikbaar.
– zaterdagavond en zondagmiddag: 4 voorstellingen inclusief pauzedrankje voor  € 25,-
– zaterdagmiddag: 3 voorstellingen zonder pauze voor € 17,50.

De Passe Partout kaart is inclusief ontvangst met koffie en thee bij Gewoon Ploon.

Wil je óók ‘Hopper’ worden en gebruik maken van voorinfo en de speciale voorverkoop voor 2023? Meld je dan aan als nieuwe Hopper via https://theaterhoppen.nl/contact/

Actuele informatie
Op www.theaterhoppen.nl staat steeds de meest actuele informatie.

Corona Volente: natuurlijk zijn ook wij afhankelijk van de gezondheidssituatie in Nederland. We volgen de richtlijnen van overheid en RIVM. Daarnaast zijn we dankbaar voor en ook afhankelijk van de toegang tot de door Woerkummers beschikbaar gestelde huiskamers. Het programma kan alleen doorgaan mits we de groepen van 25 personen daar kunnen toelaten.

Via onze site en social media houden we jullie op de hoogte.  Houd deze goed in de gaten.

Hop je mee?