In drie workshops bereid jij je perfect voor op de Poetry Slam

Afbeelding aangeleverd dor; de Bibliotheek CultuurPuntAltena

Houd je van tekst, rap of gedichten? En ben je een kei in voordragen? Geef je op voor de Altena Poetry Slam! Op vrijdagavond 27 januari 2023 gaan de deelnemers de strijd aan in de Xinix. Alle slammers dragen in drie minuten hun favoriete, zelfgeschreven tekst voor aan het publiek. Niet alleen de inhoud van de tekst is belangrijk, ook de uitvoering speelt een grote rol. Weet jij het publiek te overtuigen?

Een Poetry Slam doe je niet zomaar. Je zoekt een goed onderwerp, puzzelt urenlang voor je op de juiste woorden komt en kiest de perfecte voordraagtechniek. De Bibliotheek CultuurPuntAltena en Stichting Poëzie Land van Altena helpen je bij de voorbereidingen.

In drie workshops bereid jij je perfect voor op de Poetry Slam. Op 5 oktober ga je aan de slag met verschillende onderwerpen en laat je je inspireren door verschillende Slammers. Op 2 november oefen je met het schrijven van teksten en verschillende voordraagtechnieken. Tijdens de laatste workshop op 7 december zet je de puntjes op de i en bepaal je de definitieve tekst en voordrachtstijl.

Lees meer en meld je aan via de website van de Bibliotheek: https://bibliotheekcultuurpuntaltena.op-shop.nl/53/poetry-slam