Na een lange periode van stilte zal er weer muziek klinken in de burgerzaal van Kasteel Dussen. Op donderdag 28 oktober komen daar Paul van Kessel, Charly Zastrau & Kasper Kalf met hun programma ‘For the love of Music’.  Parels uit de Soul-Jazz van Nederlandse bodem in de parel van Altena: van harte aanbevolen!

Paul van Kessel

Foto: Paul van Kessel

Paul van Kessel is uitgegroeid tot een van de weinige mannelijke jazz-zangers, die Nederland rijk is. Zijn weergaloze gevoel voor timing, zijn warme timbre en zijn oprechte, ongekunstelde vertolking maken hem tot een unieke, veelgevraagde zanger. Hij trad op met eigen vaste eigen bands, het Metropole Orkest en het Jazz Orchestra van het Concertgebouw.

Charly Zastrau is in binnen- en buitenland een veel gevraagde pianist en arrangeur. Hij begeleidde  talloze artiesten, zoals Mathilde Santing, New York-icoon Joey Arias en operazangeres Claron Mcfadden. Als arrangeur schreef hij o.a. voor Yentl en De Boer, Philharmonie Zuidnederland en Dorona Alberti. De Volkskrant noemde Zastrau een ‘fenomenale pianist’.

Voor deze avond in kasteel Dussen is het duo speciaal uitgebreid met Kasper Kalf op contrabas. Met een gemengd programma van favoriete songs en eigen werk vieren ze, wat hen oorspronkelijk met elkaar heeft verbonden en door de jaren heen altijd de drijfveer was: de liefde voor muziek.

www.paulvankessel.com

https://youtu.be/8AJLnx7p35Y

Entree: €15,- (Met vriendenpas €12,-) Reserveren: www.kasteel-dussen.nl Aanvang: 20.00 uur         In navolging van overheidsmaatregelen: toegang met vaccinatie-, test-, of herstelbewijs