Theater Peeriscoop voert al jaren hun succesvolle formule ‘Peeriscoop op zondag‘:

Van oktober tot juni biedt Peeriscoop een breed zondagmiddag programma met muziek en (jeugd-)voorstellingen voor alle leeftijden. Maar daar blijft het niet bij… Na afloop van de voorstellingen staat er een heerlijk gevulde hapjestafel klaar en kun je onder het genot van een hapje en een drankje gezellig nakletsen in hun sfeervolle foyer. En dat voor slechts € 12,50 per kaart.

YrroS!

Onderschrift
Foto: Theatergroep YrroS!

Peeriscoop zoekt daarvoor steeds opnieuw naar boeiende en verrassende voorstellingen die een bijdrage leveren aan cultuur en ook garant staan voor een gezellige middag.

TG YrroS! is gevraagd om invulling te geven aan zondagmiddag 28 november aanstaande. En dat doen we graag! Met 2 korte voorstellingen die we voor de start van de Corona-perikelen speelden op het Theaterhoppen- huiskamertheaterfestival in de Woudrichemse vesting: ‘Droomland’ (2018) en ‘Die van Hiernaast’ (2019). Twee komische, zelfs hilarische stukken van iedere ongeveer een half uur, waarmee we precies binnen het Peeriscoop-uur passen. Het publiek blijft dan ook gewoon even in de zaal tijdens het korte decor-changement, waarna de tweede voorstelling direct start.

Regie is in handen van Eric Schopman en Ine Masseling.

Kaartverkoop:
  www.yrrostheater.com en www.peeriscoop.nl/voorstellingen/programma-overzicht/
Kaarten kosten € 12,50, de voorstelling start om 16 uur. De foyer gaat eerder open voor degenen die graag vooraf nog iets drinken.

Kijk voor meer info op www.yrrostheater.com en meld je aan voor de ‘vriendenbrief.’ YrroS!-vrienden worden steeds als eerste op de hoogte gesteld van nieuwe YrroS!-voorstellingen en initiatieven.

*Peeriscoop hanteert de actuele richtlijnen van het RIVM. Toegang met QR-code + id. Mochten er beperkende maatregelen van toepassing zijn of worden, dan word je daar via www.peeriscoop.nl en www.yrrostheater.com over op de hoogte gehouden.

Bezoektip

Voorstelling Theatergroep YrroS!
Theater Peersicoop
Boerenstraat 11 B
4201 GA Gorinchem
https://yrrostheater.com