Op zaterdag 1 juni is de feestelijke opening van onze nieuwe tentoonstelling

“DIFFERENT”

In deze tentoonstelling verrassen wij u met ander, divers en uiteenlopend werk van hedendaagse kunstenaars. Gevestigde namen afgewisseld met jong talent.

Afbeelding aangeleverd door: Martin Copier

De tentoonstelling is te bezoeken op:

zaterdag 1 juli van 13.00 uur tot 17.00 uur

zaterdag 8 juli van 13.00 uur tot 17.00 uur

zaterdag 15 juli van 13.00 uur tot 17.00 uur

Tijdens deze tentoonstelling is er een prachtige collectie nieuw werk te zien van 13 verschillende kunstenaars. Kunst voor zowel binnen als buiten. Schilderkunst en fotografie in combinatie met ruimtelijk werk van glas, brons, metaal, hout, papier en steen smelten in deze unieke tentoonstelling samen. De deelnemende kunstenaars zijn:

Angelika Poels, Ida Kurniawan, Ilze Heintz, Ingrid Capozzi, Joke de Bruijn, Kaat Stieber, Linda Leeuwestein, Susan Haag, Don Satijn, Jaap Hartman, Tim Zwijnenburg, Vic Gremmer, Martin Copier.

De tentoonstelling is verdeeld over twee verdiepingen en Martin en zijn team zijn op alle dagen aanwezig om u persoonlijk rond te leiden.

Galerie Martin Copier is inmiddels 19 jaar actief op het gebied van hedendaagse kunst.

Martin is bijna dagelijks aan het werk in de galerie en zijn atelier, dat in het souterrain gehuisvest is. U bent  buiten de tentoonstellingen om van maandag t/m zaterdag, op afspraak, van harte welkom om ons te bezoeken.

Wij geven u graag advies als u overweegt om een kunstwerk aan te schaffen om te huren of om iets speciaal op maat te laten maken voor uw woning of bedrijfspand

Galerie Martin Copier
Kruisstraat 24
4251 CW Werkendam
Telefoonnummer: 0183-663566 / 06-83915403
Email: info@martincopier.nl
Website: www.martincopier.nl
Instagram: martincopier_paintings