Op zaterdag 7 oktober ontmoet je lokaal talent tijdens het Lokale Schrijversfestiva in de Bibliotheek in Woudrichem. Er is een bomvol programma met workshops, interviews, optredens en uiteraard ruimte voor een drankje.

Foto aangeleverd door de Bibliotheek / CultuurPuntAltena

Onder andere nationaal bekende schrijvers Arjan Visser en Jan van Mesbergen zijn aanwezig, zij vertellen hoe Altena hun schrijfproces heeft geïnspireerd.

Het Woerkums Literair Café interviewt bekende Altenezen Wendy van Ooijen (wethouder) en Willem-Jan van Klinken (conrector Altena College) over hun favoriete boek. En het podium wordt gevuld met optredens van getalenteerde lokale dichters, boekenschrijvers en singer-songwriters.

Ook is er een markt waar je het werk van alle lokale schrijvers kunt bekijken en jouw favoriete boek of gedicht van een van de artiesten kunt bemachtigen.

Kortom, het Lokale Schrijversfestival belooft een inspirerende middag te worden. Ben jij erbij? Scoor dan snel je gratis tickets op onze website: https://bibliotheekcultuurpuntaltena.op-shop.nl/130/het-lokale-schrijversfestival